Financial lease

Ben je toe aan je eerste of volgende bedrijfsauto, maar wil je hiervoor geen grote investering doen? Dan ben je bij JT Automobielen aan het juiste adres. In samenwerking met Financial Lease bieden wij voor een deel van onze wagenpark lease oplossingen aan. 

Financial Lease zorgt ervoor dat jij als ondernemer een auto kunt aanschaffen voor de onderneming, zonder hiervoor een grote investering te doen. De bank financiert de totale aanschafwaarde van de auto (exclusief de btw) en met Financial Lease als lease vorm betaal jij de auto af aan de bank. Als ondernemer ben je direct economisch eigenaar en blijft de auto gedurende de leasetermijn juridisch eigendom van de bank. Zodra de leasetermijn is voldaan, wordt de auto direct volledig eigendom van de onderneming.

 

Zo werkt financial lease

Van aanvraag tot volledig eigenaar van de auto. Dit zijn in het kort de stappen die je doorloopt:

  1. Kies een (bedrijfs)auto die past bij je onderneming.
  2. Bepaal de looptijd (24, 36, 48 of 60 maanden).
  3. Kies eventueel voor een slottermijn en/of aanbetaling om de maandtermijn te verlagen.
  4. Dien de Financial Lease aanvraag in via de knop ‘Vraag een GRATIS offerte aan’ op de pagina van de gekozen auto. 
  5. Je onderneming wordt getoetst voor acceptatie van de Financial Lease overeenkomst. Dit wordt z.s.m. naar je teruggekoppeld door Financial Lease.
  6. Sluit een koopovereenkomst op basis het Financial Lease voorstel met JT Automobielen en lever alle ondertekende documenten aan.
  7. Zodra je akkoord bent met het Financial Lease contract stort de bank de betaling op de rekening van JT Automobielen.
  8. De auto komt op de balans van jouw onderneming en jij profiteert van de fiscale voordelen.
  9. Je betaalt maandelijks de leasetermijn aan de bank.
  10. Na betaling van de laatste leasetermijn en eventuele slottermijn, is de auto volledig eigendom van de onderneming.

Kom ik in aanmerking voor Financial Lease?

Iedereen met een officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel komt in aanmerking voor Financial Lease. Financial Lease is er speciaal voor (startende) ondernemers, zzp’ers en mkb’ers. Juist voor deze bedrijven is het belangrijk om goed na te denken over waarin je investeert. Een auto is een belangrijk onderdeel van de onderneming, maar is meestal niet het middel waarmee je de onderneming laat groeien. Financial Lease helpt jou om de investering te verspreiden, zodat je het geld kunt uitgeven aan de zaken die wel bijdragen aan groei.